FORRETTER

28. Gambas pil – KR. 119,-

Pil serveret med kæmpe rejer, hvidløgsolie, cherry tomater, peberfrugter og chili.

29. La Barca rejecocktail – KR. 119,-

Med røget laks og kaviar.

30. Vinbjergsnegle – KR. 99,-

Med persillesmør og hvidløg.

31. Hvidvin dampet skaldyr i stenovn – KR. 129,-

Med hvidløg og peberfrugter.

32. Dampet muslinger – KR. 109,-

I hvidvin, hvidløg og tomatcreme.

33. Tomatsuppe – KR. 79,-

Serveret med brød.

34. Carpaccio – KR. 119,-

Tynd banket oksemørbrad, parmesan, oliven, artiskok og sprødsalat.

35. Hjemmelavet hvidløgsbrød med ost – KR. 49,-

36. Snack kurv – KR. 99,-

Med mozarella sticks, chili cheese, hot chili cheddar jalapenos og løgringe serveret med äoli, salsa og guacomole.

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød og smør.

HOVEDRETTER

37.Oksemørbrad – KR. 229,-

38. Entrecote – KR. 179,-

39. Oksefilet – KR. 179,-

40. Øl braiseret lamme skank – KR. 189,-

41. T-Bone – KR. 259,-

42. Kyllingebryst – KR. 149,-

43. Risotto ( min 2 personer ) – KR. 289,-

Med oksemørbrad, Kylling, Kæmpe rejer, Ananas serveret med karryfløde sauce

44. Skaldyr i hummersauce – KR. 179,-

Serveret med pasta.

45. Ovnstegt laks – KR. 229,-

Serveret med safran creme og pasta.

Serveres med årstidens dagens grønt.

Vælg mellem
Pommes eller dagens kartofler.

Vælg sauce:
Bearnaise – Rødvin – Peber – Whisky – Cognac – Demi – Safran – Gorgonzola